Apps voor ondernemers: MKB Servicedesk (Windows 8)

Apps voor ondernemers: MKB Servicedesk (Windows 8)

Peter Güldenpfennig
Apps voor ondernemers. Doe er je voordeel mee.

De MKB Servicedesk-app is in feite de app-versie van de website met dezelfde naam. Dan denk je meteen: 'waarom de app downloaden als ik de website zelf kan bezoeken?' Het antwoord is simpel: overzicht en makkelijk in gebruik.

MKB Servicedesk is een platform gericht op ondernemers met allerlei vragen. Via de app voor Windows 8 krijg je snel en gemakkelijk overzicht van diverse onderwerpen die voor jou als ondernemer interessant zijn. De app biedt vijf hoofdcategorieën: het dashboard met de meest populaire items, scans om jouw eigen organisatie te peilen, whitepapers over diverse onderwerpen, nieuws over en voor het mkb en MKB TV waarmee je video's over allerlei onderwerpen over ondernemen kunt bekijken.

De website van MKB Servicedesk is veel groter, maar is ook veel drukker door advertenties en een stortvloed aan inhoud. De app is juist veel rustiger maar biedt wel weer minder informatie.

Of de app handig is voor jou ligt aan jezelf en wat voor informatie je graag bij de hand hebt. Heb je een snelle, korte vraag dan ben je waarschijnlijk beter af op de website, voor whitepapers en video's is de app zeer geschikt. Je kunt natuurlijk ook gewoon de app proberen, hij is immers gratis.

De app van MKB Servicedesk is enkel verkrijgbaar voor Windows 8 (desktops en tablets) en kun je hier downloaden.

afbeelding van Peter Güldenpfennig

PeterGüldenpfennig | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanPeter