Baaz Business op New Business Radio

Geert van der Klugt
Baaz Business. Het maandelijks terugkerende radioprogramma staat bomvol ondernemersnieuws en interviews met zowel marktleiders als start- en scale-ups.

Voorgaande uitzendingen zijn onder andere terug te luisteren via Soundcloud

Baaz Business

Elke 2e vrijdag van de maand luister je tussen 15.00 en 16.00 op New Business Radio naar live gesprekken met innovators over dé wetenswaardigheden van het moment, werkwijze, praktisch advies en meer. Uitzendingen zijn na afloop terug te luisteren als podcast.

Baaz Business wordt gepresenteerd door Ron Lemmens, op locatie ondersteund door onze redactie. Aan het woord zijn zowel startuptoppers als ervaren vernieuwers en leidinggevenden, ook wel bekend als Eindbazen.

Martijn Herremans van Baaz: ‘Met de samenwerking van New Business Radio en Baaz voegen wij een mooi mediakanaal toe aan ons platform. New Business Radio is the place to be voor de ondernemer en daarom is dit een uitstekende plek voor ons.’
Lars Schotanus van New Business Radio: ‘Dit nieuwe programma past natuurlijk bij uitstek op onze zakenzender. Baaz heeft als belangrijke pijlers innoveren, duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. We sluiten dus naadloos op elkaar aan’.

Over New Business Radio

New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non-stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe startup tot ijzersterke multinational; iedereen praat mee op New Business Radio.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geertvan der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanGeert