Examen computerboekhouden vanaf nu in AccountView

Redactie Baaz
De Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens heeft gekozen voor de financile software van AccountView voor het online afnemen van het examen computerboekhouden.

Dit examen maakt per 1 januari 2008 standaard onderdeel uit van het Praktijkexamen Basiskennis Boekhouden (BKB). Om cursisten optimaal voor te bereiden op de examens gaan alle officieel erkende instituten voor hun opleidingen gebruikmaken van AccountView. De eerste cursussen computerboekhouden in AccountView voor het BKB starten na de zomer.

De keuze van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens voor AccountView heeft volgens AccountView veel te maken met de sterke positie van het bedrijf in het midden- en kleinbedrijf. Deze ontwikkeling wordt verder gestimuleerd doordat de helft van de top-20- accountantskantoren met de software werkt. Hierdoor kiezen ook steeds meer van hun clinten voor AccountView.

De Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens is een onafhankelijke exameninstelling. Zij neemt examens af op verschillende gebieden. Opleiders zoals het LOI, Hogeschool Markus Verbeek, ROCs en andere grote en kleinere onderwijsinstellingen maken gebruik van de diensten van de stichting. De keuze voor het afnemen van het examen computerboekhouden in AccountView betekent dat zij hun lesprogramma voor het BKB hierop moeten afstemmen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie