Futureproof Ondernemen tijdens de Week van de Ondernemer in Enschede

Joni Hendrix
De Week van de Ondernemer is hét evenement voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Het thema van dit jaar is dan ook Futureproof Ondernemen. Begin deze maand vond het event plaats in Groningen en 24 en 25 juni wordt het in Enschede georganiseerd.

Het evenement biedt ondernemers volop inspiratie met tips van topcoaches, ervaringen van succesvolle ondernemers, demonstraties, powerconsults en meer. Enkele vragen die centraal staan, zijn: Hoe verdien je over vijf jaar je geld? Wat moet je doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Waar liggen de kansen? En is je business klaar voor de toekomst?

Thema’s

Tijdens de Week van de Ondernemer staan een aantal thema’s centraal die belangrijk zijn om jouw bedrijf futureproof te maken. Je kunt diverse workshops en sessies bijwonen om over de thema’s als Financieren, Internationaal, Innovatie en Personeel meer te weten te komen. Ook kun je je laten adviseren door specialisten. Kijk hier voor meer informatie over de thema’s.

Sprekers

Er zijn ook veel sprekers aanwezig tijdens het tweedaagse evenement. Enkele sprekers zijn: Aart Roos, ceo Koninklijke Auping bv, Berend van Aken, leiderschapsexpert, Arnold Stokking, themadirecteur Industriële Innovatie TNO, Erben Wennemars, oud-schaatser en communicatiemanager Randstad, Henkjan Smits, talentontwikkelaar, Jolanda van der Veen, veranderkundige, en nog veel meer. Je vindt hier een overzicht van alle sprekers.

Inschrijven

Het evenement vindt woensdag 24 en donderdag 25 juni plaats in De Grolsch Veste in Enschede. Deelname is gratis, maar je moet je wel van tevoren inschrijven