Is Nederland te klein voor jouw idee?

Kick-Off Ondernemen Zonder Grenzen 2014

Sanne Ruhaak
Donderdag 19 juni staat het Amsterdamse Roest in het teken van duurzaam internationaal ondernemen. Met een vol interactief programma geeft NCDO startende ondernemers de kans om zich te verdiepen in ondernemen over de grens en natuurlijk te netwerken.

Elke startende ondernemer die met een wereldidee rondloopt en iedere andere geïnteresseerde kan zich opgeven voor deze bomvolle Kick-Off. Want vol is het programma zeker, met een tour langs ervaren ondernemers, speeddates met experts, een dragon’s den voor de meest veelbelovende ideeën en tot slot nog een uitgebreide barbecue, hoeven de deelnemers zich niet te vervelen. Natuurlijk laat Baaz deze dag niet aan zich voorbijgaan en is er met schrijfblok en camera bij om verslag te doen.

Tijdens de dag vindt ook de officiële opening van de Businessplan Competitie plaats. Starters kunnen vanaf dat moment hun businessplan insturen en een coachingtraject kiezen dat hun verder helpt hun plan te ontwikkelen.

Programma

13:00 Ontvangst met welkomstdrankje & kleine snack

13:15 Welkom door dagvoorzitter: Melissa Marijnen, Professional Rebel en Q&A met Jeroen Janssens, oprichter Martono-Company

13:45 Make It Happen netwerkspel

14:30 StartUp Tour, ronde 1 – met Hajo van Beijma, oprichter TexttoChange

15:15 StartUp Tour, ronde 2 – met Roel de Haas, oprichter Books for the other 90percent

16:00 Break

16:15 Speed dates met experts, durf te vragen! Met VC4Africa, Business Palace, ICCO, SPARK, BID Network, PUM, Africa Funded, EY, Ministerie van Buitenlandse Zaken, New World Campus en RVO.

17:30 Dragons den voor ‘most promising ideas’, met o.a. als juryleden Dirk Terwel van The Organic Village en Gert van Veldhuisen vanDe Investeerdersclub

18:00 Start borrel & BBQ i.s.m. SE NL & Cordaid

Informatie

Voor meer informatie en aanmelding kun je natuurlijk terecht op de website van de Kick-Off. Hier alvast de belangrijkste feiten op een rij:

Datum: Donderdag 19 juni van 13.00 tot 18.00 met aansluitend een BBQ
Prijs: Eigen bijdrage van €15 voor het middagprogramma (voor starters) van 13.00-17.30; eigen bijdrage van €15 voor het avondprogramma incl. BBQ van 17.30-20.00 en deelname aan de hele dag incl. BBQ kost jou €27,50.
Locatie: Amsterdam Roest routebeschrijving

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: SanneRuhaak

SanneRuhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen vanSanne