Save the date! 3 juni: Day@theCampus

Special edition: Day@theCampus 3 juni 2014

Sanne Ruhaak
Elke maand opent het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) de deuren van haar ECE Campus en nodigt ondernemend Nederland uit te komen werken, te luisteren naar gastsprekers en te netwerken met andere ondernemers. 3 juni staat er een speciale editie op de agenda.

Zoals elke maand heeft ook deze Day@theCampus een eigen keynote: Intellectual Property. Centraal staat de kracht van het delen, dus niet het beschermen van je idee, ontwerp of product alleen. Spreker van de dag is David Franz, voormalig directeur licensing strategy van DSM. Ook aanwezig zijn de medewerkers van het Octrooi Centrum van Agentschap NL, dus als je met vragen rondloopt over je IP, is dit je kans om ze aan een expert te stellen.

ece
Eerdere editie van Day@theCampus

Speciaal programma

Naast het reguliere programma staat er deze maand nog iets extra’s op het programma, namelijk de pitches van de Startup & Growth-programma’s. Dit zijn twee programma’s waarmee het ECE ondernemers coacht in hun opbouw of groei van hun bedrijf. Bij het Get Started programma gaat het erom om van je idee binnen tien weken daadwerkelijk een bedrijf bouwt, terwijl Get Business juist is bedoeld voor ondernemers die al een bedrijf op poten hebben staan, maar ambitieus zijn en snel willen groeien.

Informatie & aanmelding

Deelname is gratis en aanmelden doe je via de website van Day@theCampus. Het programma van 3 juni ziet er als volgt uit:

  • 12:30-13:30 Open lunch
  • 13:30-14:30 Keynote speaker - David Franz (former director licensing strategy DSM)
  • 15:30-17:45 Pitches Get Started & Get Business Programmes
  • 17:45- ....... Drinks

Over ECE Day@theCampus

De ECE Day@theCampus is een maandelijks terugkerende kans voor ondernemers om uit hun kantoor te stappen en inspiratie op te doen via interessante gastsprekers en het ontmoeten van mede-ondernemers. Elke eerste dinsdag van de maand kun je zelf plaatsnemen op een van de flexwerkplekken van de ECE Campus, waar het bruist van ondernemerschap en creativiteit, genieten van een door de organisatie verzorgde lunch en luisteren naar diverse gastsprekers. Deelname kost niets, je kunt gewoon binnenlopen. Ook een kans wagen? Check de website voor de komende programma's.

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: SanneRuhaak

SanneRuhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen vanSanne