5 x Save the date

Vijf events die je als ondernemer niet mag missen

Sanne Ruhaak
Netwerkborrels, kennissessies, masterclasses en lezingen... als je niet uitkijkt blijft er geen tijd meer over om nog daadwerkelijk te ondernemen. Baaz dook in het enorme aanbod van events en selecteerde vijf must-go's.

Informatiebijeenkomst nieuw arbeids-, ontslagrecht en WW

Datum: 12 juni 2014, 15.30 – 19.00 uur
Plaats: Amersfoort
Prijs: gratis
Aanmelding & info: www.kvk.nl

Wordt het flexibel inzetten van werknemers onmogelijk? Wordt het nieuwe ontslagrecht echt eenvoudiger en goedkoper? En wat betekent het wetsvoorstel voor de WW en de ZW nu eigenlijk? Aan de vooravond van deze wetswijzigingen organiseert de Kamer van Koophandel in samenwerking met het Werkgeversplein/UWV Amersfoort een bijeenkomst waarin je antwoord krijgt op alle genoemde vragen.

Connekt Affiliation 2014

Datum: 26-27 juni 2014
Plaats: Delft
Prijs: Gratis
Aanmelding & info: www.connekt.nl

Als start-up, ondernemer of young potential krijg je 24 uur de kans om je unieke én vernieuwende concept (samen) uit te werken, te toetsen en uiteindelijk te pitchen aan het Connektnetwerk. Connekt is een publiek en privaat netwerkorganisatie actief in mobiliteit en logistiek.

Social Enterprise Day

Datum: 19 juni 2014, 13-18 uur
Plaats: Utrecht
Prijs: Gratis
Aanmelding & info: www.socialenterpriseday.nl

Sprekers genoeg, maar het idee is dat je uiteindelijk zelf aan de slag gaat. Dat gebeurt via co-creatie in teams over onderwerpen als circulaire economie, partnerschappen, het sociale domein en nieuwe verdienmodellen. De organisatie belooft plechtig dat je naar huis gaat met een concrete actie die je in kan zetten om in je eigen onderneming meervoudige waarde te creëren.

Webinar Starten met Google Analytics

Datum: 25 juni 2014, 11.00 – 12.00 uur
Plaats: online
Prijs: € 49,50 (excl. btw)
Aanmelding & info: www.frankwatching.com

Wil je snel van start met Google Analytics? Met dit webinar zet je de eerste belangrijke stappen. In één uur leer je hoe je je Google Analytics dashboard handig inricht, hoe je Google Analytics inricht om je eigen website te analyseren, wat filters zijn, hoe je ze aanmaakt en hoe je ze inzet, hoe je de interne zoekopdrachten op je website doormeet, hoe je doelen instelt in Google Analytics en hoe je de doelstellingen van je website meetbaar maakt in Google Analytics.

Ondernemers Vakdagen

Datum: 8-10 oktober 2014
Plaats:Venray 
Prijs: gratis 
Aanmelding & info:www.evenementenhal.nl

De vakdagen hebben zich inmiddels bewezen als succesvolle netwerkbeurs voor mkb'ers in Limburg, Oost-Brabant en het grensgebied Duitsland. Presenteer je eigen bedrijf hier aan andere ondernemers uit de regio's of laat je gewoon inspireren door nieuwe producten, ontwikkelingen en contacten.

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: SanneRuhaak

SanneRuhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen vanSanne