De beste geschenken voor je werknemers

Redactie Baaz

Zoek je de beste geschenken voor je werknemers? Dan kun je denken aan een
kerstpakket voor mannen, een speciaal pakket voor de vrouwen in het team of een box waar voor ieder wat wils in zit. Wij zochten uit wat de beste geschenken zijn om aan je werknemers te geven en hebben deze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor de leukste geschenken en kies meteen je favoriete geschenk uit.

Kies voor top kerstpakketten

Kies voor een van de top kerstpakketten van 2021. Denk bijvoorbeeld aan een gaaf fit and fun pakket om medewerkers meer in beweging te laten komen, een party pakket, een speciaal tapas pakket of een pakket vol met de lekkerste hapjes en drankjes, zodat jouw medewerkers heerlijk kunnen tafelen tijdens de feestdagen. Kerstpakketten zijn nog altijd leuk om te geven en tegenwoordig zijn er steeds leukere pakketten te bestellen via diverse webshops. Je kunt ze vaak zelfs naar wens laten samenstellen. Zo heb je altijd wel een pakket wat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Geef een cadeaukaart

Ook een cadeaukaart is het ideale cadeau om aan medewerkers te geven. Het is een flexibel cadeau om te geven en medewerkers kunnen zo eenvoudig hun eigen cadeau uitzoeken. Ook een cadeaubon kan als een leuke verrassing worden gepresenteerd. Zo kun je ze mooi inpakken of in een stijlvolle envelop doen. Wanneer je weet wat de favoriete online webshop van jouw medewerkers is, is dat enkel beter. Zo laat je zien dat je hebt nagedacht over deze cadeaubon, terwijl medewerkers zelf kunnen beslissen wat ze ervoor kopen.

Geef kantoorbenodigdheden voor thuiswerken

Misschien hebben jouw medewerkers veel thuis moeten werken de afgelopen tijd. Mocht je team nog steeds vanuit huis werken, dan kun je ze ook mooie kantoorbenodigdheden voor het thuiswerken geven. Dit zorgt ervoor dat medewerkers zich meer verbonden voelen met jouw organisatie en productiever zullen worden. Dit kan dan ook een succesvol cadeau zijn om te geven aan jouw medewerkers. Doe er een lekkere chocoladereep bij, een gepersonaliseerde drinkbeker en een persoonlijke koffiemok met de naam van de betreffende medewerker en je hebt pas echt een geweldig geschenk om te geven. 

Weet jij al welk geschenk je aan jouw medewerkers gaat geven? Doe online eens wat meer inspiratie op en kies het beste geschenk voor jouw medewerkers uit.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie