De Lift Days van Ankorstore: een gelijk speelveld voor de inkoop bij onafhankelijke retailers

Redactie Baaz
Derde editie van de Lift Days (20-27 september) geeft onafhankelijke retailers en merken een voorsprong op het feestdagenseizoen dankzij scherpe ondersteuning van het Ankorstore-platform.

Ankorstore, de gecureerde marktplaats die onafhankelijke merken samenbrengt met geliefde lokale retailers, kondigt de derde editie van de Lift Days aan, die nu voor het eerst ook in Nederland en België worden georganiseerd. Van 20 tot 27 september ondersteunt het platform merken en retailers met behulp van speciale aanbiedingen om elkaar te vinden in de voorbereidingen op de aankomende feestdagen.
 

Lancering Lift Days van Ankorstore

Ankorstore lanceerde de Lift Days tijdens de coronacrisis in 2020 om onafhankelijke retailers en merken een alternatief te bieden voor de seizoensgebonden inkoopmomenten die momenteel door grote concerns en merken worden gedomineerd. Ook de aankomende derde editie is bedoeld om het speelveld gelijk te maken en onafhankelijke retailers een concurrentievoordeel te bieden. Dit doet het platform onder meer door zeer lage minimumorders te faciliteren, zodat retailers niet hoeven te kampen met grote inventarissen en cashflow-uitdagingen.
 

Tijdens de Lift Days kunnen merken uit 23 Europese landen hun producten promoten bij ruim 100.000 boutiquewinkels in heel Europa en zo hun netwerk uitbreiden. Ook deze verbinding is onderdeel van de missie van Ankorstore: “Merken en retailers moeten elkaar altijd kunnen ontdekken en ontmoeten”, aldus Pierre-Louis Lacoste, medeoprichter van Ankorstore. “Ons platform versimpelt dit proces, zodat zij zich kunnen focussen op het opbouwen van een relatie.”

Voordelen voor merken en retailers

Kijkend naar de resultaten van de vorige Lift Days, kunnen merken in potentie tot 80% nieuwe klanten werven en 10 keer hun gemiddelde maandelijkse verkoop en omzet realiseren. Om dit mogelijk te maken, biedt Ankorstore een aantal zeer scherpe aanbiedingen:

  • Nieuw aangesloten retailers op het Ankorstore-platform krijgen €200 terug op een minimumorder van €300 en krijgen vervolgens gratis verzending gedurende het eerste jaar.
  • Ankorstore compenseert t/m 30 september 100% van de invoerheffingen tussen de EU en het VK.

Klik hier voor meer informatie over de Lift Days

Over Ankorstore

Ankorstore is een gecureerde marktplaats die onafhankelijke merken verbindt met de meest geliefde lokale retailers. Ankorstore rust retailers uit met de tools en benodigdheden om hun bedrijf te laten groeien en beheren en stelt merken in staat om hun groothandel uit te bouwen in heel Europa. Ankorstore is in november 2019 opgericht door vier Franse e-commerce ondernemers: Pierre-Louis Lacoste (voormalig Etsy country manager), Nicolas d'Audiffret en Nicolas Cohen (oprichters van A Little Market) en Mathieu Alengrin (voormalig Head Engineer bij Vestiaire Collective). Het bedrijf heeft kantoren in Parijs, Londen, Amsterdam, Düsseldorf en Stockholm (waarvan sommige op korte termijn zullen openen).

Bezoek voor meer informatie op de website van Ankorstore.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie