EspritXB en T-Mobile introduceren vast-mobiel oplossing voor MKB

Sanne Ruhaak
De kostenbesparende oplossing van T-Mobile en EspritXB maakt Het Nieuwe Werken voor kleinere bedrijven mogelijk.

Maar liefst 60 procent van de kantoorgebruikers wil dat hun kantoor wordt aangepast aan Het Nieuwe Werken. Telefonisch bereikbaar zijn is hierbij van cruciaal belang. Met de kostenbesparende oplossing van T-Mobile en EspritXB is dat nu ook voor kleinere bedrijven mogelijk.

Het Nieuwe Werken levert allerlei voordelen op, waarvan de meest aansprekende is dat werknemers overal kunnen werken. Maar dan moeten ze wel bereikbaar zijn via een vaste of mobiele telefoon. Zodra vervolgens de eerste facturen voor telefonie binnenkomen, blijkt het doorschakelen behoorlijk prijzig te zijn. Bovendien blijkt het lastig te zijn om kosten voor telefonie goed te budgetteren. Aan die onduidelijkheid komt een einde door de vast-mobiel oplossing van EspritXB en T-Mobile. Door een unieke samenwerking is integratie van vaste en mobiele communicatie voor bedrijven mogelijk. Bovendien is de kostenstructuur helder en betalen bedrijven een vast bedrag per maand.

Bundeling van expertise

Alle medewerkers binnen het bedrijf zijn met de vast-mobiel oplossing bereikbaar. De samenwerking van EspritXB en T-Mobile houdt in dat beide netwerken zijn gekoppeld. T-Mobile levert het mobiele deel van de verbinding, terwijl EspritXB het vaste deel van de gezamenlijke oplossing verzorgt. Beide bedrijven zijn al jaren actief op de telecommarkt en werken ieder vanuit hun eigen expertise. Peter Bakker, Directeur Sales & Marketing bij EspritXB: “Het is een mooi staaltje samenwerking. EspritXB zoekt graag de samenwerking met de beste partners in het specialisme.”

Ook Leon Toet, Directeur Business Marketing bij T-Mobile Nederland spreekt van een doorbraak:”De trend in de zakelijke markt is het integreren van het vaste en mobiele verkeer, ten einde een betere bereikbaarheid en kostenbeheersing te garanderen. T-Mobile is de eerste die samen met EspritXB een oplossing aanbiedt, waarbij bedrijven zonder grote investeringen kunnen genieten van de voordelen van een vast-mobiel koppeling. Dit is een mooi voorbeeld van hoe wij innovaties eenvoudig toepasbaar maken voor onze klanten. Ook voor kleinere en middelgrote ondernemingen.”

Deze samenwerking maakt het voor bedrijven mogelijk al hun vaste en mobiele telefoons aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen gesprekken binnen het eigen bedrijf voor een vast bedrag per maand worden afgehandeld. Bakker: “Dit is nog maar het begin van de functionele mogelijkheden die we de komende tijd onze gezamenlijke klanten zullen gaan bieden. T-Mobile is voor ons een logische partner omdat zij op het gebied van mobiele communicatie één van de grotere spelers is. Bovendien streven T-Mobile en EspritXB dezelfde kwaliteitscriteria op het gebied vansnelheid en veiligheid na.”

Op de website van EspritXB vindt u meer informatie over de vast-mobiel oplossing.

Over EspritXB

EspritXB is een onafhankelijke Telecom & IT dienstverlener voor zakelijke en not-for-profit organisaties in Nederland. EspritXB maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders en levert daardoor op elke plek in Nederland de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten. EspritXB is onderdeel van Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op de website.

Over T-Mobile

4,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 juli 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa.

afbeelding van Sanne Ruhaak
Door: SanneRuhaak

SanneRuhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor Baaz. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen vanSanne