EVBox Group: het belang van innovatie in de snelgroeiende EV-markt

Redactie Baaz

De markt van elektrisch rijden is een markt die gefundeerd is in het concept van innovatie. Zonder innovatie had de transportindustrie nooit de overstap kunnen maken naar een duurzaam alternatief en zouden we nog verder verwijderd zijn van het behalen van onze Europese duurzaamheidsdoelstellingen. EVBox Group is ervan overtuigd dat deze innovatie niet alleen het fundament is van de EV-markt, maar ook essentieel is om een duurzame toekomst te kunnen garanderen.

Van oudsher begon het innovatietraject van EVBox bij de hardware, maar inmiddels is dit verder gegroeid naar de ontwikkeling van een alles-in-één-laadoplossing. Niet alleen de hardware is meer van belang voor de laadinfrastructuur, maar ook de software en de services die erbij geleverd worden.

Om meer duidelijkheid te geven in alle innovatieve ontwikkelingen die plaatsvinden bij EVBox en hoe dit innovatieproces eruit ziet, hebben zij een video gemaakt om een kijkje in de keuken te geven. In deze video komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat maakt EVBox uniek op het gebied van innovatie?
  • De innovatie van de hardware en het vooropstellen van de gebruikerservaring
  • De softwarekant: het schaalbare laadbeheerplatform, Everon
  • Eén van de belangrijkste innovaties in de sector: slim laden
  • Het belang van testen om aan hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden te voldoen.

Arjan van Rooijen, Senior Vice President Product bij EVBox, benadrukt: “Om de impact van vervoer op het milieu te verminderen, moeten we met zijn allen samenwerken en veranderingen in de automotive industrie mogelijk maken. Technologische innovatie speelt hierbij een belangrijke rol en daarom focust EVBox zich iedere dag opnieuw weer op de ontwikkeling van niet alleen de hardware, maar ook de software.”

Bekijk hier de volledige video 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie