HP lanceert nieuwe IT-beheersoftware

Redactie Baaz
HP heeft een nieuwe versie aangekondigd van zijn Business Service Management (BSM) software. Met dit pakket kunnen IT-organisaties hun bedrijfsprocessen monitoren en beheren.

De nieuwe editie omvat upgrades naar HP Operations Center 8.0, HP Network Management Center 8.0, HP Business Availability Center 7.0 en HP Universal Configuration Management Database 7.0. Al deze infrastructuur- en netwerkbeheersoftware is bedoeld om risico's van onderbreking in de (IT-) dienstverlening te minimaliseren. Voorbeelden van processen waarin BSM-software wordt toegepast voor het monitoren en managen zijn verzekeringsclaimprocessen, productorder- en registermanagementsystemen.

In managementtaal wil HP helpen om de impact van infrastructuurproblemen op bedrijfsprocessen beter te begrijpen en op te lossen voordat klanten er last van krijgen. Een gentegreerde beheeroplossing zoals HP aanbiedt, kan daarbij helpen.

HP Network Management Center 8.0 is bedoeld om klanten te helpen met het minimaliseren van uitval van apparaten in het netwerk. Verder moet de software het IT-personeel helpen de impact van infrastructuur- en serverproblemen op de organisatie inzichtelijk te maken.

HP Business Availability Center 7.0 moet IT helpen ervoor te zorgen dat zakelijke processen en applicaties werken, ook als er ergens een probleem is. HP Business Availability Center 7.0 is beschikbaar als Software-as-a-Service, dat wil zeggen dat het pakket door HP wordt gehost en te gebruiken is via internet.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie