Infi: software als een maatpak

Redactie Baaz
Scale-ups met een uniek idee groeien samen met Infi door naar succesvolle ondernemingen met hoogwaardige en op maat ontworpen webapplicaties en mobiele apps. De software nerds van Infi werken nauw samen met de opdrachtgevers, om zo te onderzoeken en te ontwerpen wat er nodig is voor succes.

Nerdy is het nieuwe sexy bij Infi

Scale-ups krijgen zelfs al bij het denken aan de samenwerking met een IT-bedrijf buikpijn. Software en IT linken we vaak aan onduidelijke taal, veel tijd, veel geld en een niet werkend eindresultaat. De stereotype IT-nerds werken vanuit een kelder, de passie straalt er niet vanaf en ze zijn vaste klant bij takeaway restaurants. De kloof tussen een scale-up en het software bedrijf is vaak groot. Scale-ups hebben grote dromen en heldere plannen, helaas praat de stereotype software nerd vaak in codetaal terug. Bedrijven nemen vaak genoegen met dit stereotype, omdat ze het idee hebben dat er geen andere optie is. Infi is alles behalve dit stereotype, bij Infi is nerdy het nieuwe sexy. De medewerkers van Infi kunnen zeker snel code typen, maar ook helder communiceren, meedenken en ontzorgen. Deze Infi nerds begrijpen de wens van de scale-ups, denken kritisch mee en communiceren op een duidelijke en speelse manier.

Infi en Scale-up vormen één team

De kloof tussen een scale-up en Infi is niet aanwezig. De interne afdelingen en Infi werken veelal voor een aantal jaar nauw samen als één team. De Infi nerds duiken volledig in de bedrijven en hierdoor leveren zij uniek maatwerk op het gebied van webapplicaties en mobiele apps. Het bundelen van krachten resulteert in unieke software oplossingen. Infi ís de technische afdeling van het bedrijf, totdat de scale-up groot genoeg is en op eigen benen kan staan, dan helpt Infi om het interne IT-team aan te nemen, te bouwen en op te leiden. Infi blijft dus niet langdurig en vooral onnodig bij het bedrijf hangen. Als de scale-up het zelf kan, dan laat Infi los.

De droom van een scale-up: de wereld veroveren of overgenomen worden

Aangezien software het hart van deze scale-ups is, maakt de expertise van Infi echt hét positieve en voelbare verschil. Scale-ups hebben veelal de droom om de wereld te veroveren of om overgenomen te worden. Zo werkte Infi samen met Couverts, die uiteindelijk over werd genomen door Tripadvisor. Ook stond Infi aan de wieg - lees: zolderkamer van de drie 18 jarigen - van Litebit. Het platform Litebit is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van crypto currency. Infi zet de dromen van scale-ups om in digitale werkelijkheid.

Over Infi

De Infi nerds bouwen complexe webapplicaties óf geven aan hoe simpel de oplossing kan zijn, ze zorgen ervoor dat de software altijd passend en op maat is. Infi is de communicatieve ontwikkelaar, de digital dreamcatcher en daarnaast de opleider van de interne IT-afdeling. De Infi-manier van (samen)werken is onderscheidend, bij Infi is software net zo passend als een maatpak. Infi is gevestigd in Amsterdam en Utrecht, hier werken zo’n 40 developer-nerds die gefascineerd zijn door techniek. Najaar 2021 opent Infi een derde vestiging in Nijmegen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie