Jabra presenteert innovatieve draadloze oordopjes

Redactie Baaz
Ontworpen voor gehoorverbetering
  • Jabra Enhance Plus brengt gehoorverbetering, muziek en gesprekken samen in een ultramoderne true wireless earbud
  • Beginnend op de Amerikaanse markt, zijn deze draadloze oordopjes ontworpen om mensen met licht tot matig gehoorverlies te helpen, door op een discrete manier alles te bieden wat je verwacht van moderne oordopjes

Voortbouwend op jaren van onderzoek, innovatie en technologie op het gebied van geluid en gehoor, introduceren Jabra en haar moedermaatschappij GN Group, de nieuwe Jabra EnhanceTM lijn van gehoorverbeterende oplossingen. Deze innovatie, die uniek is in zijn soort, combineert het gemak van draadloze oordopjes met geavanceerde hoortechnologie om tegemoet te komen aan de behoeften van de gebruiker. Hiermee worden miljoenen mensen in staat gesteld om op een laagdrempelige manier hun eerste stap te zetten richting een gezond gehoor. Deze innovatie combineert het discrete, comfortabele ontwerp waar Jabra om bekend staat, met de expertise en geavanceerde gehoorverbeterende technologie van GN Hearing.

Het resultaat is Jabra Enhance Plus – een unieke high-tech, alles-in-één hooroplossing voor mensen met licht tot gemiddeld gehoorverlies, die nog niet klaar zijn voor traditionele hooroplossingen die de hele dag gedragen worden. De draadloze oordopjes brengen true wireless technologie naar een nieuw niveau en bevatten vier audiologische functies: warp compressor voor de verwerking van geluiden die vergelijkbaar is met het menselijke verwerkingsproces; voor een meer natuurlijke geluidskwaliteit, digitale ruisonderdrukking voor luistercomfort en het verstaanbaar houden van spraak, digitale feedback onderdrukking om te voorkomen dat rondzingen (piepende of fluitende tonen) de geluidskwaliteit verstoort, en binaural beamformer met richtingsgevoeligheid om geluiden te isoleren, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op de geluiden die belangrijk zijn.

"Door het combineren van de expertise van zowel onze medische als consumenten audio-diensten, zal Jabra Enhance Plus een geluidsoplossing bieden voor mensen die in het dagelijks leven gehoorproblemen ervaren", aldus René Svendsen-Tune, CEO bij Jabra. "Deze revolutionaire oplossing geeft mensen de controle over hun gehoor terug terwijl het een eersteklas draadloze audio-ervaring biedt."

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie