De niet-zo-smartwatch van Moser

De niet-zo-smartwatch van Moser

Redactie Baaz

Als je een goed horloge zoekt dan ben je in Zwitserland aan het goede adres. Het land staat bekend om het produceren van kwaliteitsuurwerken. Het bedrijf H. Moser & Cie lanceerde onlangs hun nieuwste model, de Swiss Alp Watch S. Alleen staat die S niet voor Smart.

Smartwatch 

Onlangs werd in het Zwitserse Genève de 26e editie van de Salon International de la Haute Horlogerie gehouden. Daar werden de nieuwste innovaties op het gebied van de draagbare klokjes geïntroduceerd. Dit nieuwe horloge, de Swiss Alp Watch S, van H. Moser & Cie trok de meeste aandacht. Het horloge lijkt qua design erg op de Apple Watch, maar is alles behalve een smartwatch.

Niet zo smart 

Het klassieke Zwitserse horlogebedrijf heeft het niet zo op smartwatches, maar weet op een slimme en humoristische manier in te spelen op deze trend. Zo promoten ze de Swiss Alp Watch als een horloge dat generaties lang meegaat zonder hem te hoeven updaten. “Je kunt er niet mee bellen, sms’en of er je hartslag mee meten. Hij doet namelijk veel meer dan dat: hij laat je weer contact maken met belangrijke dingen in het leven, zoals je emoties delen met geliefden zonder een verfraaiende filter.”

Bekijk hier de promotievideo van Moser voor de Swiss Alp Watch S.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie