eufy verandert de nacht in de dag met eufyCam S3 Pro

eufy verandert de nacht in de dag met eufyCam S3 Pro

Redactie Baaz

Passend bij de start van de herfst en bij de donkere dagen onthult eufy – wereldwijde leverancier van beveiligings- en smart home-producten – haar nieuwste innovatie: de eufyCam S3 Pro. Het is de opvolger van de populaire eufyCam S3 en heeft de toepasselijke naam Pro, omdat de MaxColor Vision kleurentechnologie voor nachtzicht de nacht in de dag verandert. Zelfs als het volledig donker is kunnen gebruikers alle kleuren zeer gedetailleerd zien, zelfs zonder LED-licht. En dankzij de 4K-resolutie biedt de camera een kristalheldere beeldkwaliteit.

De eufyCam S3 Pro is vanaf 10 oktober in verschillende bundels verkrijgbaar, onder meer via eufy en Coolblue. De standaardbundel met twee S3 Pro-camera’s, een HomeBase 3 (S380) en een extra XL zonnepaneel kost €649,-. De set met drie camera’s kost €849,- en de bundel met vier camera’s en twee zonnepanelen kost €999,-.

Voor maximale veiligheid: nachtzicht in daglicht kleuren dankzij MaxColor Vision

De technische specificaties van de eufyCam S3 Pro laten niets te wensen over: hij heeft een 1/1,8 inch CMOS-sensor, een diafragma van F1.0 en is uitgerust met een AI-gestuurde beeldsignaalprocessor (ISP). Deze combinatie zorgt zelfs ‘s nachts, zonder extra lichtbron, voor beelden die overdag lijken te zijn opgenomen. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom delen we ter referentie hieronder een screenshot die door het PR-team van Anker Innovations is gemaakt om 00:56 uur zonder extra bewerking. Naast de gegevensbeschermingszones die in de app zijn ingesteld om de privacy van buren te beschermen, zijn de kentekenplaten voor dit voorbeeld onherkenbaar gemaakt omwille van privacyredenen. Voor dit soort opnames is zelfs geen schijnwerper nodig, wat een voordeel kan zijn bij een veiligheidsincident en om daders op heterdaad te betrappen. Het dubbele sensorsysteem speelt ook een belangrijke rol: radartechnologie en passief infrarood (PIR) maken gebruik van een geavanceerd algoritme dat menselijke bewegingen met uiterste precisie detecteert en valse alarmen tot 99% vermindert. Dankzij de hoge 4K-resolutie en een achtvoudige zoom worden de kleinste details zoals kentekenplaten gemakkelijk herkend tot op twaalf meter afstand.

Twee-weg audio en efficiënt zonnepaneel voor zelfvoorziening

Communicatie is geen eenrichtingsverkeer met de eufy S3 Pro: of het nu een gesprek is met de kinderen, partner of ongenode gasten, de S3 Pro vangt stemmen op tot acht meter dankzij het geavanceerde dubbele microfoonsysteem. Het gebruikt AI om storende achtergrondgeluiden te blokkeren. Gebruikers kunnen automatisch gesproken waarschuwingen en een 105 decibel alarm activeren om ongewenste gasten af te schrikken. De eufyCam S3 Pro werkt 365 dagen per jaar zonder extra stroombron dankzij het geïntegreerde zonnepaneel. Met slechts één uur zonlicht per dag is de dagelijkse behoefte gedekt. Tijdens langere perioden van bewolking heeft de 13.000 milliampère-uur batterij altijd voldoende reserves, net als het optionele XL zonnepaneel dat als aanvulling wordt meegeleverd. Als alternatief kan de S3 Pro ook permanent van stroom worden voorzien via de USB-C poort voor continue 24/7 monitoring.

Zoals veel producten in het bestaande eufy ecosysteem past de eufyCam S3 Pro perfect bij de eufy HomeBase 3 (S380), die standaard verkrijgbaar is in een bundel met het slimme station. Hier slaan gebruikers hun opnames veilig en lokaal op, op het interne geheugen van 16 gigabyte – zonder maandelijkse of jaarlijkse kosten. Een cloudverbinding is optioneel beschikbaar tegen een meerprijs. Gebruikers die meer opnames willen opslaan, kunnen dit uitbreiden tot 16 terabyte met een 2,5 inch harde schijf of SSD. Als gebruikers de eufyCam S3 Pro en eufy HomeBase 3 (S380) duo synchroniseren, kunnen ze de geconcentreerde kracht van BionicMind AI benutten. Familieleden en vrienden worden herkend, wat het aantal onnodige meldingen aanzienlijk vermindert.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie