Met je team naar de top, in het hart van de Dolomieten
Met je team naar de top, in het hart van de Dolomieten

Met je team naar de top, in het hart van de Dolomieten

Redactie Baaz

Neem je medewerkers eens mee naar de top van de Dolomieten. Voor een verfrissende impuls van de teamspirit. Weg van de dagelijkste routine vind je in Hotel Cyprianerhof alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke retreat. Indrukwekkende natuur, een actief hiking programma, vergaderruimtes, een uitgebreid cultureel aanbod en veel single bedrooms. Informatie: www.cyprianerhof.com.

In Zuid-Tirol ligt een van de mooiste natuurgebieden van Europa: de Dolomieten. Als je hier naar toegaat deze zomer, boek dan eens een week Hotel Cyprianerhof. Dit prachtige vijfsterrenhotel is gelegen aan de voet van het Rosengarten Massief. Vanuit deze idyllische plek heb je oneindig veel mogelijkheden voor een zeer afwisselende retreat. Met veel ruimte voor een zorgeloos verblijf.

Rustgevende bosbaden

Weg van alle dagelijkse zakelijke beslommeringen krijgt je team hier de meest creatieve ideeën om je bedrijfsvoering te optimaliseren, inzichten te delen en teamspirit te vinden. Het hotel biedt veel mogelijkheden om het iedereen naar de zin te maken. Hiking met ervaren gidsen, yogalessen, rustgevende bosbaden waarbij je je een voelt met de natuur, intieme concerten ‘the power of the voice’ en nog veel meer.

Vanuit het hotel organiseert gastheer Martin Damian veel sportieve wandeltochten. Ervaren berggidsen brengen je naar de mooiste plekken in het Tschamintal en op de Seiseralm. Liefhebbers kunnen hier ook mountainbiken, bergklimmen en golfen: als je houdt van de combinatie inspanning en ontspanning ben je hier snel thuis.

Prachtig uitzicht op de Rosengarten (UNESCO World Heritage)

In het ultramoderne hotel kom je helemaal tot rust. Het wellnessresort van Cyprianerhof heeft veel bijzondere sauna’s en relaxruimtes. Zo is de Argilla-sauna een 100% ecologische cocon van klei met in het midden een ronde kachel. Dankzij deze constructie geeft de kleisauna een intense, natuurlijke infraroodstraling bij een temperatuur van circa 95 °C.

Het binnen- en buitenzwembad is gevuld met kristalhelder Dolomietwater. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de Rosengarten dat op de UNESCO World Heritage-lijst staat vanwege haar landschappelijke schoonheid. In de Similde Spa geniet je van ontspannende massages en beautybehandelingen. ’s Avonds worden in het sfeervolle restaurant Zuid-Tiroolse en Italiaanse gerechten geserveerd.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie