Free2move lanceert nieuwe mobiliteitsapp: belangrijke mijlpaal in de bedrijfsstrategie

Free2move lanceert nieuwe mobiliteitsapp: belangrijke mijlpaal in de bedrijfsstrategie

Redactie Baaz

Free2move, wereldleider in mobiliteitsdiensten, kondigt met trots de lancering van een nieuwe mobiliteitsapp aan. Hiermee is de volledige integratie van de diensten van Free2move en SHARE NOW in één platform voltooid. Deze stap vereenvoudigt de interactie met de gebruiker en zorgt ervoor dat alle diensten van het merk toegankelijk zijn via één app.

Met de nieuwe Free2move-app is de fusie van beide merken, die in 2022 begon, voltooid. De app biedt een volledig scala aan mobiliteitsoplossingen – of het nu gaat om free floating-deelauto’s, voertuigen huren voor korte, middellange of lange termijn, abonnementen of parkeeropties, alles is toegankelijk via één app. 

Een mijlpaal in mobiliteit 

De nieuwe app herdefinieert de mobiliteitservaring door met data en geavanceerde technologie verschillende diensten naadloos te integreren en transport slimmer, efficiënter en duurzamer te maken. De Free2move-app is beschikbaar op Android en iOS en geeft gebruikers wereldwijd toegang tot meer dan 500.000 auto’s, waarvan meer dan 10.000 free floating-auto’s in Europese en Amerikaanse steden. Deze auto’s zijn allemaal te huren per minuut, uur of dag, zonder gedoe van het betalen van verzekeringen of tanken en opladen. 

Baanbrekend elektrisch wagenpark en toewijding aan duurzaamheid 

Free2move zet zich in om duurzame mobiliteitsopties aan te bieden en de vloot elektrische voertuigen verder uit te breiden. In steden als Amsterdam, Parijs, Madrid, Hamburg, Milaan en Stuttgart hebben klanten toegang tot een vloot aan elektrische voertuigen, wat schoner stedelijk vervoer bevordert. 

Brigitte Courtehoux, CEO van Free2move, benadrukt het belang van de integratie: "De lancering van de nieuwe Free2move-app markeert een sleutelmoment in de strategie van het bedrijf en onderstreept de ambitie om ’s werelds grootste mobiliteitsplatform te worden. Met deze mijlpaal wordt niet alleen het in 2022 begonnen co-branding proces voltooid, maar opent Free2move ook een nieuw hoofdstuk in haar streven naar een mobiliteitsrevolutie.” 

Free2move: wereldwijde leider in mobiliteit die flexibiliteit, innovatie en groei stimuleert 

In de zeer competitieve mobiliteitssector stelt het volledig digitale, innovatieve servicemodel van Free2move klanten in staat om een voertuig te huren voor een paar minuten of een paar uur. Als ze de auto langer nodig hebben kunnen ze hem houden zonder het contract te wijzigen. De prijs wordt automatisch aangepast aan de duur van het gebruik, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak voor gebruikers. De integratie van het geavanceerde SHARE NOW-platform in het Free2move-ecosysteem vergroot de schaalvoordelen en synergie van het bedrijf en ondersteunt de Stellantis Dare Forward 2030 ambitie. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie