Leonidas onthult assortiment voor Sinterklaas
Leonidas onthult zijn nieuwe assor-timent voor Sinterklaas 2024,met verrukkelijke creaties voor jong en oud!

Leonidas onthult assortiment voor Sinterklaas

Redactie Baaz

In de aanloop naar Sinterklaas stelt Leonidas trots zijn nieuwe chocolade- en verpakkingscollectie voor, die zowel kinderen als hun ouders zal verleiden. Dit jaar kenden de Meester-Chocolatiers geen grenzen in hun creativiteit om iedereen te verrassen met speciaal ontworpen lekkernijen voor dit langverwachte feest.

Een verrukkelijke collectie met fantastische nieuwe creaties

Omdat de acht bestaande sinterklaasballetjes zo succesvol zijn, heeft Leonidas besloten vijf nieuwe smaken toe te voegen die de smaakpapillen van kleine superhelden zullen verwennen. Deze creaties geven het sinterklaasfeest een magische toets met een explosie van smaken:

  • Pure chocolade, knisperende praliné
  • Pure chocolade, ganache met zure kersen
  • Melkchocolade, ganache met sinaasappel, grenadinesiroop
  • Melkchocolade, roombotercrème met speculoos
  • Witte chocolade, ‘Cuberdon’

Nieuwe figuren voor nog meer plezier

Naast de vijf nieuwe sinterklaasballetjes presenteert Leonidas ook drie vernieuwde holle figuren met een moderner ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in witte, pure en melkchocolade en vormen een heerlijke extra verrassing! Kies uit Sinterklaas, Piet of Sinterklaas te paard. Daarnaast introduceert Leonidas een holle sinterklaasfiguur in knisperende chocolade, wat een nog speelsere toevoeging is aan het assortiment.

Verrassende feestelijke en feeërieke verpakkingen

Natuurlijk heeft Leonidas voor de editie van 2024 ook speciale sinterklaasverpakkingen ontworpen. Perfect voor het schoentje van enthousiaste kinderen, voegen deze verpakkingen een magisch en verrassend accent toe aan deze mooie traditie. De nieuwe verpakkingen voor de sinterklaasballetjes voeren klein en groot meteen mee naar de unieke wereld van Sinterklaas en brengen een feestelijke sfeer in huis tijdens deze periode van het jaar.

 

Aanbevolen consumentenprijs

  • Zakje met sinterklaasverpakking gevuld met balletjes: € 12,90 (zie afbeelding)
  • Zeshoekige doos gevuld met balletjes: € 18,90
  • Langwerpig doosje voor balletjes: € 5,50

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie