Sfeervolle en verrukkelijke kerstdagen met Leonidas !
Sfeervolle en verrukkelijke kerstdagen met Leonidas!

Sfeervolle en verrukkelijke kerstdagen met Leonidas !

Redactie Baaz

Ook dit jaar is Leonidas-chocolade de perfecte keuze om de eindejaarsfeesten nog onvergetelijker te maken. Het grote assortiment lekkernijen staat telkens weer garant voor mooie geluksmomenten samen. Bovendien zijn het verantwoorde geschenkjes bij uitstek voor jong en oud. Alle producten zijn immers palmolievrij en worden gemaakt met duurzame cacao en 100% zuivere cacaoboter

Leonidas luidt de feestdagen in met een mooie adventskalender.

De kalender biedt een unieke ervaring en laat opengevouwen een tot in de details uitgewerkte, magische wereld zien geïnspireerd op de typisch Belgische huizen.

Binnenin bieden 24 heerlijke bonbons de mogelijkheid om kennis te maken met het rijke Leonidas-assortiment op basis van Belgische kwaliteitschocolade en de beste ingrediënten.

Ook de kerstballetjes van Leonidas zijn weer verkrijgbaar, met nieuwe smaken!

Deze speciale lekkernijen voor de feestdagen voeren ons mee naar de meest feeërieke tijd van het jaar! Dit jaar wordt het assortiment aangevuld met 5 nieuwe balletjes, goed voor in totaal 13 verschillende smaken die iedereen doen watertanden:

Witte chocolade, meringue met citroen: een zalige combinatie tussen de verfrissende rinsheid van citroen en de luchtigheid van meringue, in een jasje van witte chocolade.

Pure chocolade, crème brûlée: laat je verleiden door de volle smaak van crème brûlée, die extra geaccentueerd wordt door de intense pure chocolade.

Pure chocolade, Mont Blanc, kastanje: proef een combinatie van delicate smaken, waarbij de zoete Mont Blanc en de zachte kastanjecrème wonderwel samengaan met de intense pure chocolade.

Pure chocolade, knisperende praliné: beleef een ware smaakexplosie met onze knisperende praliné.

Melkchocolade, brownie: Met zijn zachte textuur is dit balletje een festijn voor liefhebbers van heerlijke chocolade.

Met deze nieuwe Leonidas-creaties beloven de kerstdagen ook dit jaar weer een unieke ervaring te worden vol mooie herinneringen. Bovendien zijn er natuurlijk ook nog de 8 bestaande smaken, die uitgegroeid zijn tot echte klassiekers:

·      Pure chocolade, praliné

·      Melkchocolade, gezouten karamel

·      Melkchocolade, krokante praliné

·      Melkchocolade, hazelnootpasta

·      Melkchocolade, praliné biscuit

·      Witte chocolade, praliné met gepofte rijst

·      Witte chocolade, praliné met karamelsmaak en gekarameliseerde hazelnoten

·      Melkchocolade, crème met vanille.

Gloednieuwe holle figuren

Voor wie op zoek is naar nog meer lekkers, geven onze nieuwe, modern vormgegeven holle figuren gemaakt van knisperende chocolade het assortiment een extra leuke toets! Een kerstman, een notenkraker, een elfje, een elfje op een kerstbal of een rendier: alle holle figuren zijn verkrijgbaar in witte, pure of melkchocolade.

Nieuwe smaak voor de kerstboompjes van Leonidas

Ook de kerstboompjes met hun verrukkelijke en geraffineerde smaken zijn weer van de partij. Zo is iedereen meteen in kerstsfeer! Het assortiment wordt bovendien groter. We voegen namelijk een kerstboompje in pure chocolade met appel-kaneelsmaak toe aan de bestaande variëteiten:

·      Gemarmerde pure chocolade, appel-kaneel

·      Melkchocolade, praliné met koffiemacaronsmaak

·      Witte chocolade, veenbessenganache

·      Pure chocolade, sinaasappelganache met mandarijnsmaak

·      Gemarmerde melkchocolade, amandelcrème

Tal van nieuwe verpakkingen waarmee geschenkjes geven nog leuker wordt

Om al deze lekkernijen nog beter tot hun recht te laten komen, zijn de feestelijke Leonidas-doosjes verkrijgbaar in een groot aantal vormen en maten. Stuk voor stuk kunnen ze gevuld worden met het beste wat Leonidas te bieden heeft, of het nu gaat om een selectie uit het klassieke assortiment of om kerstboompjes.

Adviesprijs

·      Adventskalender: € 19,90

·      Rode doos (22 stuks): € 17,70

·      Langwerpig doosje mix kerstballetjes (115 g): € 5,50

·      Metalen doos assortiment kerstballetjes (36 stuks): € 20,90

·      Hoorntje assortiment bonbons (300 g): € 13,90

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie