Madame Fleurie
Ondernemer Eric van Noort lanceert nieuw bloemenconcept: Madame Fleurie

Madame Fleurie

Redactie Baaz

Ondernemer Eric van Noort (o.a. bekend van Taartenwinkel.nl) en voormalig Bloomon floral stylist Marcéla van Vliet bundelen hun krachten voor hun nieuwste project: Madame Fleurie. Dit vernieuwende bloemenconcept biedt unieke relatiegeschenken met kunstbloemen en bijpassende vazen. Wat Madame Fleurie onderscheidt, is de perfecte harmonie tussen bloemen en vaas. Elk boeket wordt compleet aangeboden inclusief vaas, wat zorgt voor een stijlvolle en bijzondere presentatie.

Tijdloze bloemen voor een blijvende impact bij Madame Fleurie

Madame Fleurie levert kunstbloemen van hoge kwaliteit, met als missie om de zakelijke markt te verrijken met stijlvolle en betaalbare kunstboeketten. De combinatie van verfijnde kunstbloemen en zorgvuldig geselecteerde vazen zorgt voor een blijvende indruk, ideaal als relatiegeschenk of voor het opfleuren van een kantoorruimte. Bovendien komt dit unieke concept met een betaalbaar prijskaartje, zodat luxe toegankelijk wordt voor elke onderneming.

“Ons doel met Madame Fleurie is om een uniek en tijdloos concept te introduceren, dat geschikt is voor elke gelegenheid," aldus de oprichters Eric en Marcéla. "Onze bloemen blijven jaren mooi, waardoor ze een blijvende indruk maken zonder dat ze veel onderhoud vergen.”

Een charmant relatiegeschenk

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke uitstraling, biedt Madame Fleurie dé uitkomst. De boekettenzorgen voor een stijlvolle, onvergetelijke indruk die elke (kantoor)ruimte tot leven brengt! Maar Madame Fleurie voegt niet alleen iets extra’s toe aan elke ruimte, ze creëert ook blijvende relaties met partners en klanten.

Met haar innovatieve aanpak biedt het merk de zakelijke markt een uniek concept dat verder gaat dan traditionele geschenken. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om hun klanten, partners of medewerkers op een stijlvolle en blijvende manier te verrassen met een prachtig kunstbloemenboeket inclusief vaas. Op de valreep nog een cadeau regelen? Geen probleem! De boeketten worden zorgvuldig verpakt in een luxe verpakking en de volgende dag al geleverd.

Weet je niet welk boeket je moet kiezen? Dan is er ook de mogelijkheid voor een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf een prachtig boeket met bijpassende vaas kan uitzoeken.

De toekomstvisie van Madame Fleurie

Madame Fleurie blijft innoveren en streeft ernaar om de norm te worden in de wereld van kunstbloemen en interieurdecoratie. Met hun unieke concept en de synergie tussen bloem en vaas, hebben Marcéla en Eric een bedrijf neergezet dat niet alleen inspeelt op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en emotie. Voor hen is Madame Fleurie meer dan een bedrijf; het is een artistieke expressie van hoe bloem en vaas samen een krachtig verhaal kunnen vertellen.

Over Madame Fleurie

Madame Fleurie, dé specialist in levensechte kunstbloemen, introduceert een innovatief cadeauconcept gericht op de zakelijke markt. Het merk onderscheidt zich door levensechte kunstbloemenboeketten die speciaal ontworpen zijn voor de vaas. Deze combinaties worden zorgvuldig samengesteld door gepassioneerde floral stylisten. Ontdek betaalbare elegantie met boeketten die in elke ruimte een blijvende indruk maken, of het nu voor thuis, op kantoor, of als (zakelijk) geschenk is.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie