Rompslomp: boekhouden wordt aangenaam

Jordi Smit
Rompslomp is hét eenvoudige boekhoudprogramma, speciaal ontworpen voor ondernemers en ZZP'ers die liever met ondernemen bezig zijn. Rompslomp heeft als doel online boekhouden voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dat scheelt je een hoop tijd.

Supersimpel online boekhouden  

Het boekhoudprogramma Rompslomp is geen traditioneel administratieprogramma. Het werkt namelijk veel eenvoudiger dan andere boekhoudsoftware. Met een enorm gebruiksvriendelijke interface zonder overbodige functionaltieiten wordt het doen van je boekhouding een eitje. Dit geldt zeker voor ZZP’ers en eenmanszaken, maar ook BV's doen hun boekhouding met Rompslomp. Bovendien hoef je het voor de prijs zeker niet te laten. Kortom, Rompslomp maakt het boekhouden zo een stuk aangenamer.  

Overal online boekhouden met de Rompslomp-app  

Maak een factuur met je eigen logo die meteen in je boekhouding wordt verwerkt, of scan met de Android-, iPhone of iPad-app je bonnetje en stop het in de ‘schoenendoos’, waarna je het als je btw-aangifte moet doen in een handomdraai verwerkt. Rompslomp is, naast dat het altijd gewoon op je laptop werkt, ook beschikbaar als Android-, iPhone of iPad-app. Voortaan heb je je factuur al verstuurd voordat je bij de klant de deur uitloopt.  

3 maanden gratis uitproberen  

Wil jij ervaren hoe eenvoudig online boekhouden kan zijn met de boekhoudsoftware van Rompslomp? Dat kan! Je kunt al gratis en onbeperkt facturen maken met Rompslomp Gratis. Overtuigd van het pakket?
Met de volgende kortingscode krijg je ook nog eens 3 maanden extra gratis Rompslomp PRO.

Info www.rompslomp.nl

 

afbeelding van Jordi Smit
Door: JordiSmit

JordiSmit | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanJordi