Stevige en biologisch afbreekbare soepbekers

MVO
Redactie Baaz

Kies voor biologische afbreekbare materialen voor verpakkingen en help mee om Nederland groener te maken. Soepbekers dienen aan heel wat eisen te voldoen. Vooral wanneer je de inhoud bezorgt of meeneemt. Daarom is het verstandig om enig onderzoek te doen voordat je een keuze maakt. Bio soepbekers zijn een uitstekende optie voor het verantwoord en gemakkelijk transporteren van soep.

met een stevige deksel en goede isolatie

Iedereen eet soep graag wanneer het warm is. Voor het bezorgen van soep is het daarom essentieel om voor een goed isolerende verpakking te kiezen. Die hou je bovendien vast zonder dat je je handen verbrandt. Daarnaast is een stevige deksel onmisbaar. Wanneer die goed aansluit blijft de soep namelijk in de beker zitten wanneer je het bezorgt. Het is bovendien een stuk eenvoudiger voor een klant om de soep zelf mee te nemen.

materialen om het klimaat te beschermen

Soepbekers werden voorheen met name van plastic gemaakt. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Want onze omgeving ging gebukt onder de schadelijke gevolgen van de productie en de lozing van kunststof. Biologisch afbreekbare soepbekers zijn de toekomst. Ze zijn gemaakt van gerecycled karton. Dat is gewoon biologisch afbreekbaar. Dankzij een speciaal laagje van PLA lekken de bekers niet. Deze coating is eveneens biologisch afbreekbaar. Draag je steentje bij om klimaatveranderingen tegen te gaan door verantwoorde verpakkingen te gebruiken voor etenswaren. Kartonnen soepbekers zien er bovendien een stuk luxer en aantrekkelijker uit dan de harde, witte verpakkingen van vroeger.

met de naam of logo van je eetgelegenheid

Met je eigen soepbekers kom je extra professioneel over. Bestel ze daarom met de naam of het logo van je bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om ze er allebei op te zetten. Het is bovendien een uitgelezen manier om nieuwe klanten te winnen. Want zij zien mensen voorbijlopen die jouw soep uit de ecologisch verantwoorde bekers eten. Hierdoor wordt jouw naam automatisch door de omgeving verspreid. Stel compleet je eigen beker samen en ga bijvoorbeeld voor opvallende kleuren.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie