Van de druk-druk-druk maatschappij naar een productieve en effectieve werkvorm ?

Redactie Baaz
 Tijdwinst is meer productiviteit en meer rust

Van de druk-druk-druk maatschappij naar een productieve en effectieve werkvorm waarin meer tijd vrij komt.

 TIJDWINST.COM helpt de druk-druk-druk cultuur te veranderen in een productieve en effectieve maatschappij waarin juist meer tijd vrijkomt. Met het boek “Elke dag om 15.00 uur klaar” en de  trainingen willen ze een einde maken aan de ‘druk als statussymbool-maatschappij’ De focus moet liggen op je productiviteit, de resultaten die je boekt en de kwaliteit die je daarbij levert. Wanneer je deze werkwijze en mindset te pakken hebt, dan krijg je niet alleen meer gedaan, je staat ook bewuster in je (werk)leven en houdt meer tijd over.

DRUK-DRUK-DRUK ALS STATUSSYMBOOL

Vraag iemand hoe het gaat en je zult standaard het antwoord “druk!” terug krijgen. We hebben het hectisch op het werk en ook in ons privé-leven zitten we niet stil. Hoewel dat vaak vermoeiend en zelfs stressvol kan zijn, is dat nog altijd beter dan te zeggen dat “alles z’n gangetje gaat”. Als je het per slot van rekening niet druk hebt, dan zal er wel iets mis zijn. Toch?

BJÖRN DEUSINGS EN TIJDWINST

Björn Deusings en zijn collega’s van TIJDWINST.COM kijken heel anders naar deze heersende “druk”-mentaliteit. Volgens hen wordt “druk zijn” vooral gebruikt als statussymbool; als iets waar men trots op is en wat men associeert met “succesvol” of “productief” zijn. Als je maar genoeg op je bordje hebt liggen dan zal het wel goed met je gaan. Toch wil dat niet zeggen dat je ook daadwerkelijk productief én gelukkig bent. Je kunt inderdaad je hele dag vullen met vergaderingen en oneindig veel mail; wanneer je aan het eind van de dag niet bent toegekomen aan de werkelijk belangrijke zaken, dan heb je je kostbare tijd en aandacht verspild.

EENDAAGSE TRAININGEN VOOR MEER EFFICIËNTIE, PRODUCTIVITEIT EN TIJD.

De verschillende eendaagse trainingen – gegeven door de TIJDWINST.COM experts - helpen cursisten effectiever met hun tijd om te gaan en deze tijd ook te bewaken; enerzijds door slimmer samen te werken, anderzijds door grenzen aan te geven. Veel kenniswerkers lijken inderdaad klaar te zijn met het altijd maar “moeten” en het gebrek aan overzicht dat hierdoor ontstaat. TIJDWINST.COM helpt hen daarbij. De trainingen worden goed bezocht en het bedrijf is inmiddels vier maal uitgeroepen zijn tot “Beste Opleider van Nederland”. De trainingen vinden plaats door heel nederland en er is ook de mogelijkheid om de training online te volgen.

HET BOEK “ELKE DAG OM 15.00 UUR KLAAR”

De inzichten en tips van TIJDWINST.COM heeft eigenaar – en autoriteit op het gebied van timemanagement - Björn Deusings - over de jaren heen verzameld en gebundeld in het boek “Elke dag om 15.00 uur klaar”. Het is een verzameling van hun best practises op het gebied van timemanagement en alles dat de maken heeft met slimmer (samen)werken — praktisch, toepasbaar en met de nodige dosis humor. Ideaal voor de hedendaagse kenniswerker die liever de regie in handen heeft dan zich laat leven.

Over Tijdwinst.com

Met het boek “Elke dag om 15.00 uur klaar” en de trainingen wil Tijdwinst.com een einde maken aan de druk-druk-druk cultuur. De focus moet liggen op je productiviteit, de resultaten die je boekt en de kwaliteit die je daarbij levert. Hierdoor sta je bewuster in je (werk)leven en houd je meer tijd over.

www.tijdwinst.com
www.instagram.com/tijdwinst
www.instagram.com/bjorndeusings

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie