Podcasts van en voor inspirerende ondernemers

Vijf inspirerende podcasts

Bart Remmers
Een uurtje voor jezelf in de avond of het weekend en even geen inspiratie wat te doen? Wellicht bieden deze vijf podcasts voor ondernemers soelaas.

Podcasts voor de ondernemer

We weten het. Een ondernemer komt nou niet bepaald om in de vrije uren. En als die er wel zijn, heb je niet altijd trek om een boek met daarin vakliteratuur te openen omdat je de hele week al met je snufferd in de papieren zit. 

Languit op de bank met de podcasts

Op zo'n moment is het beluisteren van een podcast een idee. Lekker onderuit op de bank met de koptelefoon op je hoofd. We pikten vijf van die podcasts uit een enorm aanbod. Podcasts die jou als ondernemer vast en zeker inspiratie kunnen bieden. Luister je mee? 

TEDTalks Business

De TEDTalks zijn leuk om naar te kijken, maar het gaat vooral om wat de sprekers te vertellen hebben. Deze podcast verzamelt de beste verhalen en visies van de grootste innovators, entrepreneurs en experts op het vlak van business. Take your pick

Seth Godin's Startup School  

Startup of plannen om startup te worden? Luister dan eerst eens naar de gedachten van marketinggoeroe Seth Godin. Hij vertelt je in deze podcast hoe je een droomonderneming bouwt en runt. 

Online Marketing Made Easy

Geen enkele ondernemer kan zonder een goed uitgekiende dosis online marketing. Altijd handig om eens wat tijd uit te trekken voor de podcast van strateeg Amy Porterfield. Zij geeft je advies over de beste aanpak op het gebied van marketing en social media. 

CEO Exchange

De meeste ceo's hebben alle valkuilen, diepe dalen en hoge pieken wanneer het aankomt op het leiden van een onderneming, al eens gezien. Van hen valt dus veel te leren. Deze interviews met enkele van de meest succesvolle captains of industry mag je niet missen. 

Freakonomics

Eerder schreven we al over het boek en de documentaire 'Freakonomics'. Er is ook een podcast met daarop erg amusante verhalen over het menselijke gedrag en de weerslag daarvan op onze maatschappij en economie. Inspiratie was nog nooit zo grappig.
 

afbeelding van Bart Remmers
Door: BartRemmers

BartRemmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanBart