Visma | Onguard verwelkomt Jasper Witte als Business Development Executive

Redactie Baaz

 Jasper Witte (34) is per 1 juli 2021 aangesteld als Business Development Executive bij Visma | Onguard, het fintech-bedrijf dat zich toelegt op het order-to-cash-proces. Jasper is in deze functie verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantportfolio van Visma | Onguard binnen de Benelux.

Jasper heeft een achtergrond in de sportbranche en heeft vier jaar geleden de stap gemaakt naar de IT-sector. Hiervoor was hij werkzaam als Senior Business Development Manager bij Copernica, een bedrijf gespecialiseerd in software voor e-mailmarketing automation. Hier was Jasper verantwoordelijk voor de key accounts en zorgde hij ervoor dat meerdere in de Twinkle 100 genoteerde bedrijven de samenwerking aangingen met Copernica. 

Naast ervaring op het gebied van sales brengt Jasper ook kennis over growth hacking mee naar Visma | Onguard. Jasper kent de ins en outs wat betreft het automatiseren van LinkedIn, optimaliseren van Google Ads en het gebruik van salestools. Met deze kennis wil Jasper werken aan de ambitie van het team bij Visma | Onguard om de sales cycle te verbeteren en versnellen.

Daarnaast was Jasper de afgelopen jaren onderdeel van een aantal vakjury’s, onder andere bij de Dutch Search Awards. Ook in zijn functie bij Visma | Onguard is hij voornemens dit te blijven doen. 

Jasper Witte over zijn nieuwe functie: “Ik heb ontzettend veel zin om bij

Visma | Onguard aan de slag te gaan. Eerder heb ik me al een nichebranche volledig eigen gemaakt en ik kijk ernaar uit dat in deze functie opnieuw te doen. Het team waarin ik terecht ben gekomen heeft zeer veel kennis in huis en ik weet zeker dat ik daar veel van kan leren. Niet alleen over de financiële markt, maar ook het onderdeel zijn van een grote organisatie zoals de Visma Groep, biedt mogelijkheden voor mijn ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit deze mogelijkheden ten volste te benutten en daarmee zoveel mogelijk waarde te leveren aan onze prospects.”

Adriaan Kom, Chief Commercial Officer bij Visma | Onguard: “We zijn blij Jasper te verwelkomen in het team. Hij is nieuw binnen de sector en kijkt met een frisse blik naar de markt. Ook zijn ervaring binnen de marketingbranche zorgt voor een ander perspectief. Dit alles in combinatie met de growth hacking ervaring van Jasper, zorgt ervoor dat zijn komst het team naar een nog hoger niveau kan tillen.”

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie