Waarom zou een opleidingsvergoeding altijd in de secundaire voorwaarden moeten worden opgenomen?

Redactie Baaz

Veel werknemers vinden dat een opleidingsvergoeding standaard in de secundaire voorwaarden moet worden opgenomen. De reden hiervoor is simpel. Als je als werknemer door gaat leren terwijl je aan je carrière werkt, zal je alleen maar meer waard worden voor de werkgever. Je kunt zo doorgroeien binnen het bedrijf waar je werkt. Ook zul je steeds minder concurrentie hebben voor bepaalde functies. Dit omdat lang niet iedereen blijft door leren. Uit onderzoek blijkt dat er veel werknemers zijn die daadwerkelijk een opleiding volgen naast dat zij een baan hebben. In meer dan de helft van de gevallen betaalt de werkgever voor de kosten die gemaakt worden voor de opleiding. Het punt is natuurlijk wel dat de meeste werkgevers er baat bij hebben dat de werknemers goed opgeleid zijn en vooral blijven. Uit onderzoek van een opleider blijkt dat veel mensen een flexibele studie belangrijk vinden.

Hoe beter de werknemers zijn opgeleid, hoe beter het bedrijf over het algemeen kan presteren. Uit onderzoek blijkt dat 9 van de 10 werkende Nederlanders het belangrijk vinden dat ze tijdens het werken een flexibele opleiding kunnen volgen. Het is fijn als je zelf kan inplannen wanneer je wilt gaan leren of wanneer je tijd wilt maken om lessen te kunnen volgen. Wanneer dat niet mogelijk is, kun je de studie niet kan altijd combineren met je werk. En dit is precies wat mensen niet willen wanneer ze willen gaan studeren tijdens het werken. 

NCOI algemeen bekend in de scholen wereld

Er zijn een aantal aanbieders waarbij je terechtkunt voor een flexibele opleiding. Een van deze opleiders is NCOI. Deze opleider biedt tal van verschillende opleidingen aan. In principe zijn er dus veel mogelijkheden om door te leren. Zo maakt het eigenlijk niet uit welke functie je hebt. Er is altijd wel een opleiding waarmee je meer kennis kunt opdoen. Of dit nu een Excel cursus betreft of een andere grotere opleiding. Het is een feit dat je bij NCOI goed opleidingen kunt volgen om te combineren met je baan. Als je tegen je werkgever je ambities uit zal spreken, is er een grote kans dat je werkgever je wil helpen met het betalen van de opleiding. Ook kan je werkgever mee kijken naar wat een goede opleiding zal zijn voor jou en het bedrijf. Als werkgever is het uiteraard ook goed om te horen als je allemaal gemotiveerde werknemers in dienst hebt.

 

 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie