Webfleet Solutions integreert Parkmobile’s AutoStop voor bedrijven

Redactie Baaz
Nieuwe oplossing bespaart geld en frustratie door automatisch stoppen van parkeeractie.

Webfleet Solutions, de grootste leverancier van telematicaoplossingen van Europa en een dochteronderneming van Bridgestone, heeft de nieuwe slimme oplossing Parkmobile’s AutoStop voor bedrijven geïntegreerd in WEBFLEET. Met deze introductie gaat een veel gekoesterde wens van het Nederlands bedrijfsleven in vervulling: het automatisch stoppen van een lopende parkeeractie bij het wegrijden.

AutoStop zorgt ervoor dat bedrijven op hun parkeerkosten besparen door parkeeracties automatisch te stoppen zodra het geparkeerde voertuig weer in beweging komt. Dat is niet alleen heel efficiënt en kostenbesparend, het scheelt ook gedoe voor de bestuurder. Die heeft één zorg minder: het stoppen van een lopende parkeeractie. En kan zich richten op wat echt belangrijk is, veilig rijden naar de volgende bestemming.

Webfleet Solutions voorziet bedrijven van maatoplossingen die de efficiëntie en veiligheid van hun wagenpark verbeteren. In Nederland maken ongeveer 90.000 voertuigen gebruik van zowel WEBFLEET als Parkmobile. Wagenparkbeheerders kunnen met het PREMIUM.connect programma eenvoudig de nieuwe integratie met Parkmobile Auto stop activeren, waardoor werknemers onmiddellijk gebruik kunnen maken van deze handige parkeeroptie.

De samenwerking tussen Webfleet Solutions en Parkmobile heeft twee belangrijke voordelen:

  • Kostenbesparing: klanten hoeven niet meer te betalen dan nodig is; ze betalen alleen voor de tijd dat ze geparkeerd staan. Een van de grote frustraties van bestuurders is dat ze vergeten de parkeersessie te stoppen. Daardoor wordt meer betaald dan nodig is.
  • Minder stress: bestuurders willen geen tijd verliezen aan extra handelingen. Het uitzetten van een parkeerapp wordt door veel mensen gedaan tijdens het wegrijden. Dat is onveilig. Met de Parkmobile integratie is deze handeling niet meer nodig.

Webfleet solutions en Parkmobile delen de ambitie om parkeren slimmer, sneller en eenvoudiger te maken. Dit met als doel om bedrijven te helpen tijd en geld te besparen en efficiëntie te verhogen. De integratie van WEBFLEET en AutoStop helpt daarbij. Meer informatie is hier te vinden.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie