Zoom kondigt Zoom Phone Appliances aan

Redactie Baaz
Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) lanceert een nieuwe hardwarecategorie die hybride werken ondersteunt. Zoom Phone Appliances combineert de technologie van Zoom met hardware van Poly en Yealink in een alles-in-één oplossing voor HD-videovergaderingen, telefoongesprekken en interactieve whiteboards.

Zoom Appliances staan altijd aan, klaar voor directe communicatie en samenwerking tussen werknemers. Je kunt op de hardware gemakkelijk ad-hoc of geplande vergaderingen starten, telefoongesprekken voeren en ontvangen, je voicemail beluisteren en virtueel samenwerken met het delen en bewerken van inhoud. Zoom Phone Appliances kunnen via de Zoom Admin Portal op één plek worden beheerd. Zoom Phone Appliances hebben een eenvoudige licentiestructuur en zijn simpel te installeren, gebruiken te beheren tot voordeel van zowel de eindgebruikers als de IT-afdeling.

De belangrijkste voordelen van Zoom Phone Appliances:

  • Geen extra licenties nodig: je kunt direct inloggen met een Zoom-account.
  • Gepersonaliseerd voor elke gebruiker: synchroniseert met de agenda, status, vergaderinstellingen en telefoon van de gebruiker.
  • Eenvoudig te installeren: minimale IT-ondersteuning nodig.
  • Aanraakscherm met interactieve whiteboarding: samenwerken met collega's op een interactief whiteboard dat gemakkelijk kan worden geëxporteerd en gedeeld.
  • Zoom Certified: Zoom Phone Appliances introduceert een nieuwe gecertificeerde hardwarecategorie om te garanderen dat deze apparaten speciaal worden gebouwd voor een optimale Zoom Phone- en vergaderervaring. Op termijn worden meer apparaten aan deze categorie toegevoegd.

"De traditionele werkplek is aan het veranderen, en het is ons doel is om werknemers in staat te stellen meer te bereiken door voice en video samen te brengen," zegt Graeme Geddes, Head of Zoom Phone en Zoom Rooms bij Zoom. "Het nieuwe Zoom Phone Appliance-programma bevat speciaal gebouwde Zoom Phone-hardware van Poly en Yealink, die een krachtige communicatie-ervaring mogelijk maken."

Poly CCX 600 Desk Phone en CCX 700 Desk Phone met geïntegreerde videocamera

"We zijn blij dat we met Zoom Phone Appliances een native Zoom-ervaring kunnen aanbieden in onze Poly CCX-productreeks", zegt John Lamarque, Vice President en General Manager, Voice Collaboration bij Poly. "Het gebruik van het Zoom-platform dat we allemaal kennen wordt nog eenvoudiger door het direct via het aanraakscherm van het toestel te bedienen." 

Yealink VP59 Smart Video Phone

"We zijn verheugd de nieuwe VP59-videotelefoon te onthullen," zegt Alvin Liao, Vice President of Product bij Yealink. "Het aanraakscherm van de VP59-videotelefoon wordt aangestuurd door Zoom's videocommunicatieplatform, waardoor klanten een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve gebruikerservaring krijgen."

Zoom Phone Appliances zijn verkrijgbaar via het Zoom Hardware-as-a-Service programma en bij erkende Poly- en Yealink-verkopers.

Lees het hele artikel over Zoom Phone Appliances voor meer informatie.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie