Wil jij dit najaar nog een leuke vakantie meepakken?

Wil jij dit najaar nog een leuke vakantie meepakken?

Redactie Baaz

Heb je de hele zomer moeten werken en verlang je naar een vakantie? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het najaar is de ideale tijd om je koffers te pakken. De meeste mensen zijn dan weer aan het werk, waardoor het overal veel rustiger is. Daarnaast is het weer vaak niet meer zo extreem heet, maar nog steeds aangenaam. Een ander groot voordeel is dat reizen buiten het hoogseizoen voordeliger is. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van goedkope treinkaartjes als je met de trein wilt reizen. Dit is een van de meest comfortabele manieren om te reizen; je hoeft alleen maar in te stappen en van het uitzicht te genieten. In dit artikel zetten we een aantal bestemmingen voor je op een rij zodat je vandaag nog kunt beslissen waar je naartoe wilt. Laat die vakantie maar komen!

Pak de trein en geniet van een vakantie in Oostenrijk

Oostenrijk is een land dat ontzettend veel te bieden heeft. Je kunt met de Oostenrijkse trein naar dit prachtige land reizen en vervolgens kiezen of je voor cultuur of natuur gaat. Als je nog nooit in Wenen bent geweest, raden we je aan om hier zeker een tussenstop te maken. Deze stad biedt een prachtige combinatie van klassieke en moderne elementen. Ben je een muziekliefhebber? Vergeet dan niet om een kaartje te boeken voor een concert van het Weens Filharmonisch Orkest. Dit wereldberoemde orkest biedt een ervaring die je niet wilt missen. Was je vroeger fan van keizerin Sissi? Bezoek dan haar hof in Wenen, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Je kunt hier door de vertrekken wandelen waar Sissi ook heeft gelopen. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen die zeker de moeite waard zijn.

Maak een heerlijke wandeling in de bergen van Zell am See

Zell am See is misschien bekend als een populaire wintersportbestemming, maar ook in de na-zomer heeft deze plek veel te bieden. De bergen vormen een prachtig decor voor lange wandelingen met fenomenale uitzichten. Je kunt ervoor kiezen om zelf de berg te beklimmen, of je neemt de skilift en loopt terug naar beneden. Je kunt ook een ICE nemen, die zijn Duits. Handige informatie: Wil je overdag reizen of reizen terwijl je slaapt? Beide zijn mogelijk. Met ICE International of Intercity Berlijn vertrek je 's ochtends. Je gaat via München naar Schwarzach waar je de trein neemt naar Zell am See. We raden je aan om snel je tickets te boeken, zodat je zeker bent van een mooie vakantie in het verschiet. Je kunt dit eenvoudig en snel online regelen. Hou de site goed in de gaten want je kunt regelmatig mooie aanbiedingen vinden voor unieke reizen tegen scherpe tarieven. 

Kom avontuurlijk mountainbiken in het mooie Sölden

Wil je iets bijzonders meemaken? Boek dan een treinkaartje naar Sölden. Hier vind je namelijk niet één, maar twee oeroude gletsjers. In de winter kun je hier prachtig skiën, maar ook in de zomer valt er genoeg te beleven. Je kunt hier prachtig mountainbiken, en je hoeft geen fiets mee te nemen, want die kun je daar huren. Voor ouderen zijn er ook prachtige fietsroutes uitgestippeld, en op meerdere locaties kun je elektrische fietsen huren. Bekijk vandaag nog wanneer je op vakantie wilt gaan, boek je treinkaartje en reserveer direct een fijn hotel. Het enige dat je nu nog hoeft te doen, is je koffers inpakken en je bent klaar om aan een geweldig avontuur te beginnen. We wensen je een heel fijne vakantie in Oostenrijk!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie