Schoonmaakbedrijf i-team Global lanceert i-walk

Schoonmaakbedrijf i-team Global lanceert i-walk

Redactie Baaz

i-team Global lanceert de i-walk, een robot-schrobzuigmachine. Gebruikers hebben slechts één minuut voorbereidingstijd nodig om driehonderd vierkante meter vloer te reinigen. Hierdoor besparen zij veel tijd. Het innovatieve product, waarvan i-team Global nog voor de introductie al vijfhonderd exemplaren had verkocht, maakt schoonmaken een stuk duurzamer.

De i-walk draagt bij aan het oplossen van de arbeidsmarktproblemen in de schoonmaak, met grote personeelstekort en hoge werkdruk. Het innovatieve product zorgt voor extra veiligheid door de verminderde kans op uitglijden. De i-walk is een product van i-team Global. Het Eindhovense bedrijf ontwikkelt, produceert en brengt de meest innovatieve oplossingen voor de professionele schoonmaakbranche wereldwijd op de markt.

Milieuvriendelijk

Voor duurzame bedrijven is de i-walk een milieuvriendelijke oplossing. Het maakt gebruik van een geavanceerd terugwinsysteem dat het waterverbruik met zeventig procent verlaagt en het gebruik van chemicaliën vermindert, waardoor het een groenere en milieuvriendelijkere keuze voor vloerreiniging is. Bovendien zorgt het afzuigsysteem van de i-walk ervoor dat oppervlakken een korte droogtijd hebben.

Betere werkervaring en personeelstekorten

De i-walk biedt verlichting voor zware, repetitieve taken wat leidt tot minder fysieke belasting en een aangenamere werkomgeving. Hierdoor kunnen schoonmaakmedewerkers zich concentreren op andere neventaken, zoals hospitality. Verder biedt de i-walk een oplossing voor (schoonmaak)bedrijven die kampen met personeelstekorten. De verhoogde efficiëntie maakt het mogelijk om met minder mensen dezelfde hoge standaard te leveren. "i-team richt zich op het verbeteren van de rol van schoonmakers, door hen te transformeren in gerespecteerde gastvrijheidsprofessionals, en tegelijkertijd het gebruik van water, energie en schoonmaakmiddelen te verminderen”, zegt Frank Van Den Ven, oprichter en CEO van i-team Global.” “Ons doel is om het denken over schoonmaken en degenen die het uitvoeren te veranderen.”

Over i-team Global

i-team Global, met hoofdkantoor in Eindhoven, is gespecialiseerd in innovatieve schoonmaakoplossingen die zijn ontworpen om efficiëntie en duurzaamheid te verbeteren. Met een streven naar kwaliteit en technologische vooruitgang bedient i-team Global een wereldwijde markt met een reeks geavanceerde producten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie