Wolters Kluwer Tax & Accounting Benelux slaat handen ineen met Ormit Talent

Wolters Kluwer Tax & Accounting Benelux slaat handen ineen met Ormit Talent

Redactie Baaz

De komende twee jaar gaat bedrijfstak Tax & Accounting Benelux van Wolters Kluwer, een wereldwijde leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten op het gebied van onder andere finance en accounting, een samenwerking aan met Ormit Talent voor de instroom van jong talent, zowel in Nederland als in België. Wolters Kluwer heeft behoefte aan toptalenten om verdere groei te realiseren. Aangezien traditionele manieren van werven niet altijd volstaan in de huidige krappe arbeidsmarkt, is de hulp van Ormit Talent ingeroepen. In oktober gaat het traineeship met zes talentvolle jong professionals van start.

Begeleiding van A tot Z

De jong professionals gaan aan de slag bij de business units Technology, Customer Service & Support en Sales & Customer Success, die allen onder de bedrijfstak Tax & Accounting Benelux vallen. Ormit Talent verzorgt hierbij de gehele werving en selectie, coaching en ontwikkeling van de jong talenten. Na afloop van het programma begeleidt Ormit Talent hen met de doorstoom naar een vaste functie binnen Wolters Kluwer Tax & Accounting Benelux.

Zowel operationeel als strategisch

De jong talenten krijgen de mogelijkheid om binnen de bedrijfstak Tax & Accounting verschillende ervaringen op te doen. Op deze manier ontdekken zij welk type werk of welke rol het beste bij hen past. Daarnaast dragen ze bij aan veranderprojecten. Door de combinatie van operationele en strategische werkzaamheden ontwikkelen de jong professionals zich optimaal en krijgen ze een compleet beeld van de business van Wolters Kluwer Tax & Accounting Benelux.

Ingrid van Tienen, Director bij Ormit Talent: “Voor veel bedrijven is het lastig om toptalent te vinden én te behouden; al helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Creatieve manieren van werven, waaronder het ontwikkelen van een talentpool, bieden dan een uitkomst. Wolters Kluwer is hierin een van de voorlopers en wij zijn blij dat wij hen hierin mogen ondersteunen. Daarbij heeft de organisatie een open en informele cultuur die gericht is op ontwikkeling en het geven van kansen aan jonge mensen. Dit sluit naadloos aan bij hoe wij jong talent benaderen. We zijn dan ook erg enthousiast over deze samenwerking.”

Sigert Goeminne, Director of Technology bij Wolters Kluwer Tax & Accounting België: "Als Technology Director zie ik het traineeship met Ormit Talent als een belangrijke stap om jong talent binnen onze organisatie te krijgen. Dit biedt jonge professionals de kans om te groeien, innoveren en de toekomst van onze sector mee vorm te geven."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie