Intersolve sluit zich aan bij het Visa -netwerk als Principal Member
Intersolve sluit zich aan bij het Visa-netwerk als Principal Member

Intersolve sluit zich aan bij het Visa -netwerk als Principal Member

Redactie Baaz

Intersolve kondigt met trots aan dat ze Visa Principal Member is geworden. Deze strategische samenwerking stelt Intersolve in staat om gebruik te maken van Visa's uitgebreide wereldwijde netwerk en daarmee een expansie te realiseren naar verschillende Europese landen. Door toevoeging van Visa kaarten aan haar productportfolio, kan Intersolve innovatieve white label kaart oplossingen leveren aan zowel bedrijven als consumenten. De samenwerking tussen Intersolve en Visa is al zeer succesvol gebleken in het prepaidkaartprogramma voor gezinnen met een laag inkomen, ontwikkeld in samenwerking met het Rode Kruis. 


Jos van de Kerkhof, Country Manager bij Visa Nederland, spreekt zijn enthousiasme uit over de samenwerking:
“We zijn verheugd om Intersolve te verwelkomen als Visa Principal Member. Intersolve is duidelijk toegewijd om het verschil te maken in het sociale als commerciële domein. Door zowel innovatieve oplossingen zoals het Schoolmaaltijdenprogramma voor kansarme Nederlandse kinderen te realiseren, als door extra waarde te creëren voor haar retailklanten. We delen Intersolve’s visie om krachtige verandering te brengen voor consumenten en bedrijven, en we kijken ernaar uit om samen te innoveren.”


André Moen, CEO bij Intersolve, ziet veel kansen door deze samenwerking:
“Door de Visa Debit en prepaid kaarten toe te voegen aan onze kaartoplossingen en door het Visa-netwerk te integreren in ons “programmable money” platform, kunnen we veel extra functionaliteit bieden aan onze retail- en overheidsklanten die betrouwbare en snelle betaaloplossingen nodig hebben. Deze samenwerking is een belangrijke stap in onze internationale uitbreiding in Europa.”  


Beide bedrijven kijken ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten en te werken aan het leveren van impactvolle resultaten en baanbrekende oplossingen.


Voor meer informatie over de samenwerking tussen Intersolve en Visa, bezoek intersolve.nl of volg Intersolve op LinkedIn. 


Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie