Food Reporter roept op 21 oktober drie nieuwe New Chefs on the Block uit

Food Reporter roept op 21 oktober drie nieuwe New Chefs on the Block uit

Redactie Baaz

Food Reporter, een mediaplatform voor horecaprofessionals in samenwerking met Bidfood, organiseert op 21 oktober de negende editie van hun New Chefs on the Block-uitreiking. Twee keer per jaar worden hier de drie meest talentvolle jonge chefs van Nederland aangewezen. Hiermee geeft Food Reporter deze jonge culinaire talenten met een duurzame visie het podium dat zij verdienen. De drie New Chefs on the Block zijn gekozen door Food Reporter en Gault&Millau.

De drie New Chefs on the Block worden aan de hand van drie documentaires bekendgemaakt in het Slachtstraat Filmtheater in Utrecht. Hierin wordt iedere chef uitgebreid geportretteerd. Zij vertellen over hun pad tot nu toe, staan stil bij hun kookstijl en signature dish en delen hun stip op de horizon. Door deze documentaires te delen met de branche, krijgen de chefs de erkenning en de bekendheid die zij verdienen.

Vivian Bruinsma, Manager Food Reporter: “The New Chefs on the Block-verkiezing is bedoeld om het talent van de toekomst een podium te geven. We vinden het namelijk belangrijk om jong talent te stimuleren en like-minded chefs en ondernemers in de branche te verbinden. Deze ambitie hebben we kunnen verwezenlijken met inmiddels negen edities van deze uitreiking.”

Jubileumeditie in aantocht

De tiende editie van New Chefs on the Block zal volgend jaar groter aangepakt worden dan ooit. Op 10 februari 2025 zullen de New Chefs uitgeroepen worden voor de Gault&Millau uitreiking. Het programma wordt later bekendgemaakt, maar belooft verrassend te worden. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie