Horeca-personeel nodig? Check Flexbook!
Waar vind je als horeca-ondernemer je personeel? Door middel van een affiche op het raam? Het uitzendbureau misschien? Op de Nationale Carrièrebeurs? Uitzendspecialisten Ivoren Wachters liepen ook rond met deze vraag en kwamen met een creatief antwoord. Ze sloegen de handen ineen en richtten Flexbook op, een concept dat het uitzendproces voor zowel opdrachtgever als flexwerker snel, transparant en (kosten-)efficiënt maakt.
Met Flexbook faciliteert Ivoren Wachters als tussenschakel een platform waar horeca-ondernemers direct beschikbare flexwerkers kunnen vinden. Roel Elshout, mede-initiatiefnemer van Flexbook, laat weten: 'Mensen hebben steeds meer de behoefte om zelf de touwtjes in handen te nemen. En met Flexbook faciliteren we dit. Horeca-ondernemers zijn niet meer afhankelijk en hoeven geen dagen te wachten tot het uitzendbureau met een passende match komt. Tegelijkertijd geniet de opdrachtgever wel nog altijd van het voordeel dat de financiële en contractuele processen uit handen genomen worden.'
Op dit moment is Flexbook alleen nog beschikbaar voor de horeca in Amsterdam. Bij succes zal het concept in 2015 landelijk verder uitgerold worden. Ga voor meer informatie naar deze website of de Facebook-pagina van Flexbook.