Cegeka wint de Microsoft Western Europe Partner of the Year Award 2023 voor Business Applications Cloud Solutions

Cegeka wint de Microsoft Western Europe Partner of the Year Award 2023 voor Business Applications Cloud Solutions

Redactie Baaz

Het Europese IT-bedrijf Cegeka is uitgeroepen tot Microsoft Western Europe Partner of the Year 2023 voor Business Applications Cloud Solutions. Dit is een erkenning voor Cegeka voor het leveren van innovatieve oplossingen en diensten op basis van Microsoft-platformen, met een positieve impact op gezamenlijke klanten in West-Europa. 

Cegeka ontvangt de Microsoft Western Europe Partner of the Year Award: Een bekroning voor expertise en uitmuntende prestaties

De Microsoft Western Europe Partner of the Year Award getuigt van Cegeka's expertise en uitstekende resultaten op het gebied van Dynamics 365 en Power Platform-oplossingen. Deze award-winnende prestatie bevestigt niet alleen Cegeka’s opmerkelijke groei en succes in klantacquisitie, maar ook de uitmuntendheid in het uitvoeren van pre-sales workshops, toewijding aan opleiding en certificering, evenals het streven naar innovatie in oplossingen en diensten. 

"We zijn enorm trots op ons team bij Cegeka voor deze welverdiende erkenning," aldus Stijn Bijnens, CEO van Cegeka. "Deze benoeming onderstreept onze toewijding om hoogwaardige oplossingen te leveren die digitale transformatie stimuleren bij bedrijven in heel West-Europa." 

Cegeka bekroond als marktleider in cloud-oplossingen

Cegeka heeft opmerkelijke resultaten geboekt met zijn innovatieve cloud-oplossingen op basis van Microsoft-platformen. De toewijding van het bedrijf aan opleiding en certificering, in combinatie met de focus op het leveren van uitstekende klantervaringen, heeft de positie van de onderneming als een van de marktleiders in West-Europa versterkt. 

Deze award benadrukt de rol van Cegeka als betrouwbare partner voor organisaties die de kracht van Cloud-oplossingen willen omarmen om efficiëntie, productiviteit en groei te stimuleren. Het bedrijf blijft zich volop inzetten om zijn expertise te gebruiken, in nauwe samenwerking met Microsoft, om bedrijven van elke omvang te helpen bij het navigeren door de complexiteit van digitale transformatie en het benutten van hun volledige potentieel. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie