Zorg van de Zaak neemt Falke & Verbaan over

Zorg van de Zaak neemt Falke & Verbaan over

Redactie Baaz

Zorg van de Zaak voegt Falke & Verbaan toe aan haar netwerkorganisatie. Met Falke & Verbaan versterkt Zorg van de Zaak zich met een toonaangevend adviesbureau op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Falke & Verbaan is met name bekend vanwege haar gedragsmatige visie op verzuim en de daarop gebaseerde organisatie analyse, adviezen en trainingen voor leidinggevenden. Met aanvullende producten en diensten waaronder de inrichting van arbodienstverlening, verzuimcoaching, tijdelijk casemanagement en groepsinterventies gericht op langdurig verzuim zoals Perspectief op Werk (POW). Stuk voor stuk oplossingen die nauw aansluiten op het werkveld van Zorg van de Zaak Netwerk en een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan haar missie ‘Iedereen sterker aan het werk’.

Falke & Verbaan zal als onderdeel van Zorg van de Zaak haar eigen herkenbare, onafhankelijke positionering en dienstverleningsconcept in de markt behouden en daarnaast intensief samenwerken met de andere labels in het netwerk ten behoeve van gemeenschappelijke klanten. Bestaande samenwerkingen met andere partners blijven intact waar dat gewenst en effectief is.

Bas Tomassen, CEO Netwerk Zorg van de Zaak: "Ik ben blij met het vertrouwen van de huidige eigenaren Waldo Falke en Reijer Pille om Falke & Verbaan voort te mogen zetten als onderdeel van Zorg van de Zaak Netwerk. Daarmee voegen we een volgend hoofdstuk toe aan de rijke historie van deze kwaliteitsspeler in de arbobranche. Omgekeerd heb ik veel vertrouwen in het leiderschap van Rianne Baan die zich de laatste jaren als directeur van Falke & Verbaan samen met haar MT bewezen heeft. Daarbij is het waardevol dat Reijer Pille zich nog enkele jaren verbindt aan Zorg van de Zaak Netwerk als bestuursadviseur op het gebied van markt, beleid en regelgeving en Waldo Falke nog beschikbaar is als executive trainer."

Rianne Baan, directeur Falke & Verbaan: “Wij zien dat Zorg van de Zaak zich met haar netwerk onderscheidend heeft ontwikkeld, door bedrijven en instellingen naast arbodienstverlening ook op het gebied van organisatieverbetering te ondersteunen. Dat is goed voor het welzijn van alle medewerkers en verlaagt het verzuim. Door de aansluiting van Falke & Verbaan bij het netwerk van Zorg van de Zaak kunnen wij hieraan met onze dienstverlening op veel plaatsen een goede bijdrage leveren en zo onze slagkracht vergroten.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie